LVSV Hasselt & Themis Hasselt ontvangen G. Rutten

Web

Op dinsdag 16 februari hebben Themis Uhasselt en LVSV Hasselt de eer voorzitster van Open Vld, Gwendolyn Rutten, te verwelkomen voor een lezing.

Mevrouw Rutten noemt zichzelf optimist, vooruitgangsdenker en doener. “Er is geen enkele reden om te geloven dat we in die toekomst slechter af zullen zijn. Of dat we met minder zal moeten.” Vanuit haar positie als partijvoorzitster, Vlaams parlementslid en schepen in Aarschot probeert ze die idealen om te zetten in beleid. Onlangs stelde ze zich kandidaat voor een verlengd mandaat als Open Vld voorzitster.

Nu de eerste maand van het nieuwe jaar al tot het verleden behoort, wordt het tijd voor de politiek om de geklonken glazen te spoelen en de uitdagingen van het heden opnieuw aan te gaan. De migratiecrisis, sociale conflicten en terroristische dreiging zijn slechts enkele van de probleempunten die zowel de politici als de maatschappij kopzorgen bezorgen. Welk antwoorden de politiek op deze moeilijke vraagstukken zal bedenken is het onderwerp van speculatie; één ding is zeker: elke partij zal proberen binnen zijn overtuigingen een oplossing te bedenken. Maar hoe moet en kan Open Vld, als Liberale Partij, zich opstellen tegenover deze problematiek. Mevrouw Rutten zal in haar lezing verduidelijken hoe de Liberale waarde en het Liberale gedachtegoed een oplossing kunnen bieden voor actuele problemen.

Wanneer? Dinsdag 16 februari 2016 om 20u

Waar? UHasselt – Campus Diepenbeek – Aula H3

facebook event 

Comments are closed.