Lidmaatschap

Als student kun je lid worden van het LVSV Hasselt voor een bijdrage van slechts 3,00 Euro. Een erelidmaatschap kost 35,00 of 55,00 naargelang de gewenste formule (zie hier voor meer details). Ereleden zijn vrijgesteld van de onderwijsvereiste.

 

Een studentenlidmaatschap biedt je volgende voordelen:

1.       Gratis goodiebag met gadgets!
Beperkt aantal, dus schrijf snel in. (af te halen bij een van de eerste activiteit)

2.       Gratis toegang tot activiteiten!
Je geniet gratis toegang tot alle activiteiten die wij op de UH organiseren.

3.       Gratis drank tijdens activiteiten!
Normaal gesproken wordt er tijdens alle activiteiten op de UH gratis drank voorzien.

4.       Gratis toegang tot interne bibliotheek!
Brain food dat je helpt je ideologie beter te verdedigen.

5.       Gratis bijwonen van seminaries, zelfs in de USA!
Via het LVSV Hasselt krijg je de kans om in Europa en daarbuiten interessante seminaries bij te wonen, eten en overnachting is bijna altijd gratis. Een opportuniteit om niet te laten liggen.

6.       Boost voor je CV en social skills!
Een troef voor je CV en bovendien schaaf je je social skills bij door in debat te gaan met anderen.

7.       Connecties leggen met belangrijke personen!
Tijdens onze activiteiten zijn vaak zeer belangrijke personen aanwezig, grijp de kans om ze aan te spreken en om gedachten uit te wisselen.

8.       Netwerken met gelijkgezinden in Vlaanderen en wereldwijd!
Door je lidmaatschap leg je niet enkel contacten met mensen in Hasselt, maar krijg je ook de kans om LVSV’ers uit de andere studentensteden te ontmoeten en met hun te netwerken. Je zult verbaasd zijn wie jij allemaal “via via” leert kennen. Uiteraard kom je ook in contact tijdens de LVSV-activiteiten of seminaries met gelijkgezinden uit het buitenland.

9.       Prominente toppolitici en sprekers ontmoeten!
We trachten steeds interessante sprekers op onze activiteiten uit te nodigen met die je in discussie kunt gaan. Tot de sprekers behoren toppolitici, schrijvers, ondernemers, lobbyisten, proffen, etc.

10.   Bijkomende educatie
Tijdens de activiteiten leer je om je mening op een consequente manier te verdedigen en om te gaan met de mening van anderen, steek je heel wat achtergrondinformatie op die je zeker van pas komen in je latere carrière,  etc.

Aarzel dus niet en schrijf je snel in. In ruil voor 3,00 Euro krijg je heel wat voordelen. En laten we eerlijk zijn: voor 3,00 Euro kun je niet veel verkeerd doen.

Leden kunnen bij de eerstvolgende activiteit, na vermelding van hun naam, hun lidkaart en goodiebag in ontvangst nemen. Het lidgeld kan ter plaatse, op een activiteit, betaald worden of worden overgeschreven naar ons bankrekeningnummer (Contact).

Opm.: Jouw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en dienen enkel voor intern gebruik.