18-04-2012 Blauwe Woensdag met Steven De Klerck

Op woensdag 18 april ontvangt LVSV Hasselt fondsmanager Steven De Klerck voor een gespreksavond.

Thema: Het geheim van succesvol beleggen.
Locatie: Lokaal C110, UHasselt, Diepenbeek

Steven De Klerck specialiseert zich in het correct lezen en interpreteren van aandelenmarkten. Volgens hem zijn de 3 meeste cruciale domeinen hiervoor: de Oostenrijkse theorie van de economische cyclus, de psychologie van de belegger vertrekkende van de inzichten van Benjamin Graham en de Financiƫle geschiedenis. Aan de hand hiervan komt hij ons een (korte) lezing geven over het geheim van succesvol beleggen.

Steven De Klerck studeerde in 2003, met hoogste onderscheiding, af als master in commercial Engineering & Finance aan de VUB. In 2004 behaalde hij, ook met hoogste onderscheiding, zijn tweede diploma aan de KUL: Master of Science in Statistics & Finance. Hierna was hij freelance student aan de KUL en studeerde hij ook een jaar aan de Ludwig von Mises Institute.

Momenteel studeert Steven zowel aan de Universiteit Antwerpen, PhD in Finance, als aan de KUL, Master of Artificial Intelligence.

Hij is assistent geweest aan de KUL (2004-2006), Universiteit Gent (2006-2007) en is sinds 2007 tot op heden assistent ‘Investment Finance’ aan de Universiteit Antwerpen. Ook is hij sinds 2011 een zelfstandig fondsbeheerder bij CAPITA.

We hopen alvast jullie te mogen verwelkomen op deze activiteit!

Comments are closed.